Onze winkel is in 2003 door mij (Bianca Weber, links op de foto) opgericht. Zelfs na ruim 19 jaar run ik de winkel op de Slotlaan 155 in Zeist nog met heel veel plezier. De combinatie van alle voorkomende werkzaamheden (nou ja, de administratie uitgezonderd) maakt dat het zo ontzettend leuk is om winkeleigenaar te zijn.

Naast de 'voororder' merken zoals Geisha Fashion, Surkana, Bindi, Desigual, Sugarhill en King Louie ga ik al jaren bijna iedere zondag met hubby-dear Rob op pad om in Amsterdam de snoepjes bij de groothandels er uit te pikken. Een van mijn grote favorieten is bijvoorbeeld Turquoise by Daan. Het is echt zo tof om iedere week de nieuwste items in de winkel te hebben! 

Wat ook substantieel bijdraagt aan mijn werkplezier, is het dagelijkse contact met jullie, onze klanten. De gezelligheid, de gesprekken (soms ook de verdrietige), koffietje of kopje thee erbij, ik hou er van! Er bestaat niets leukers dan onze klanten blij te maken met hun nieuwe outfits. 

in 2003 bestond er nog geen Facebook of Instagram, deze media zijn inmiddels niet meer weg te denken! Met plezier maken we foto's en filmpjes om jullie via deze weg onze nieuwste items te laten zien. De stekker is uit onze webshop getrokken omdat er simpelweg niet genoeg tijd overblijft om deze adequaat bij te houden. Via onze posts op de socials kun je altijd reageren. en bestellen. Met plezier versturen we naar je. Eerst overleg over kleuren of maten? Dat kan altijd telefonisch of via Whatsapp (0628615289).

We staan graag voor jullie klaar! Of je nu lekker zelf door de rekken wil grasduinen of het leuk vindt om door ons 'aangekleed' te worden; alles mag, niets moet. Weet wel dat wij je altijd eerlijk helpen en je nooit de deur uit zullen laten gaan in een outfit die het misschien niet helemaal of helemaal niet voor je is.

Graag tot snel bij Wai Wurrie!
Liefs, Bianca

 

Links op de foto Bianca, op rechts Eveline

Laat ons gerust weten van je onze winkel vindt:

Rating: 4.8888888888889 sterren
18 stemmen